Blíží se výročí vašich rodičů a vy nevíte, co jim dát za dárek? Stále přemýšlíte, ale nic vás nenapadá? Chcete, aby to bylo něco výjimečného? Aby na to měli společné památky a užili si to? Darujte jim poukaz na ubytování v srdci Lednicko-Valtického areálu. Užijí si krásnou přírodu vinic, jedinečné památky a stráví spolu krásné chvíle ve vinných sklípcích při sklence dobrého vína. Budou moci si projít krásný zámek Lednici a zámeckou zahradu.

Minaret v zámecké zahradě

Kde mohou využít jízdu dobovým kočárem nebo projížďku loďkou. Nabízíme pohádkové ubytování ve čtyřhvězdičkovém hotelu. Který má moderní vybavení s nádechem zámeckého stylu. Budete u nás jako v bavlnce. Hotel nabízí tři krásné moderní varianty pokojů.

  • Pokoje Standard jsou zařízené v moderním designu s nádechem zámeckého stylu. Některé pokoje jsou vybavené samostatným balkónem. Při objednání je dobré si o balkón zažádat. Dalším vybavením je připojení na Wi-Fi, televize, vysoušeč vlasů, minibar a trezor.
  • Rodinné pokoje jsou určeny pro skupinu mladých lidí nebo pro větší rodinu s dětmi. Disponují svou velikostí a komfortem. Prostor je dostatečný pro více osob. Pokoj disponuje samostatnou ložnicí a obývacím pokojem. Pokoje jsou vybaveny televizí, trezorem, vysoušečem vlasů. Ve všech pokojích je možné se připojit na Wi-Fi. Pokoje mají pohádkový výhled na slepé rameno řeky Dyje.
  • Pokoje Deluxe jsou velmi podobné pokojům Rodinným. Mají stejné vybavení a velký prostor pro hosty. Všechny pokoje mají speciální ergonomické matrace pro pohodlný a komfortní spánek.

Hotel je vybaven letní terasou, kde se v létě podávají speciality na grilu. Dále disponuje vinným sklípkem, pizzerií a wellnessovým centrem. Na své si tu přijde každý. I milovníci památek budou nadšení.

zámek Lednce

K vidění tu máme krásný rozlehlý zámek se skleníkem a zámeckou zahradou. V zámecké zahradě můžete najít další památky, jako jsou Minaret, Janův Hrad. Navštivte ubytování v Lednicko-Valtickém areálu.