Milujete procházky v přírodě? Jezdíte na kole po horách? Nebo naopak po silnicích či cyklostezkách? Chodíte běhat? Děláte závodně nějaký sport? Milujete v zimě lyžování, snowboard nebo běžky? Rádi chodíte do posilovny? Hrajete fotbal, tenis, hokej či jakýkoliv další sport? Pak jistě víte, jak je oblečení důležitým prvkem.

Každý sport má svá jasně daná specifika, proto se také od sebe některé druhy sportu tak liší. Jedno mají ale společné, většinou se totiž při nich oblékáte do jiných oděvů, než v jakých chodíte například v práci. Sportování si žádá samozřejmě sportovní oblečení, takže tento prvek nesmíme nikdy podcenit.

kolo příroda

Základní výbavou jsou jistě trička, ta se totiž hodí snad pro každý sport. Jako další jsou to kraťasy, kalhoty, legíny a také něco do chladnějšího počasí, takže se hodí i mikina.

Právě mikiny jsou naprosto univerzální. Hodí se v dnešní době nejenom na sport, ale také je můžete vidět, jak v nich lidé jdou na nákup. Jsou elegantní, praktické, vzdušné, lehké, kvalitní a navíc velice působivé. Mají styl a jistě si je budete vybírat třeba podle ověřené značky. Tyto parametry splňuje i craft mikina C-store.

žena sluchátka

Mikiny mají termoizolační vrstvu. Ta má za úkol nás chránit před nepříznivým počasím a vnějšími vlivy, ale zároveň odvádět pot, vlhkost a přebytečné teplo z našeho těla ven do okolního prostředí. Zároveň však má za úkol chránit naše tělo před chladným počasím a udržet ho v teple. Tato druhá vrstva musí být dobře prodyšná, abychom se necítili přehřátí. Pokud by dostatečně nepřejímala pot a vlhkost a nepouštěla ji dále, pak by nám nemuselo být až tak příjemně. Pot by začal na těle chladnout, pak by nás studil a byli bychom samozřejmě náchylnější k nějakému nachlazení.

Mikiny najdete jak v pánských barvách a velikostech, tak i v dámských verzích nebo dětských.

Různé barvy, styly, designy, střihy i typy. Záleží na tom, jaký druh si konkrétně vyberete, nabídka je opravdu široká.